A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 19 Ağustos 2020 #11 Cideli dedi: Hocam xmp felan hiçbir bilgim yok one cidden nasıl kapatıcağım açıkmı ınu bile bilmiyorum bi yardımcı olurmushn İnstagram yigitkonuk_ hıcam nolur mejas at instagram Genişletmek için tıkla... Özelden yardım edemem XMP açmadıysanız zaten açık değildir. Net olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz tarif eder misiniz ?
Cideli dedi: Hocam xmp felan hiçbir bilgim yok one cidden nasıl kapatıcağım açıkmı ınu bile bilmiyorum bi yardımcı olurmushn İnstagram yigitkonuk_ hıcam nolur mejas at instagram Genişletmek için tıkla... Özelden yardım edemem XMP açmadıysanız zaten açık değildir. Net olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz tarif eder misiniz ?
Cideli Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 66 19 Ağustos 2020 #12 Awdiki dedi: Özelden yardım edemem XMP açmadıysanız zaten açık değildir. Net olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz tarif eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hocam corsair 8gb ram monitöre görüntü vermiyor farklı bir ram veriyor,corsair rami gsrantiyr verdim sorun çıkmadı anlamadım bende ya
Awdiki dedi: Özelden yardım edemem XMP açmadıysanız zaten açık değildir. Net olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz tarif eder misiniz ? Genişletmek için tıkla... Hocam corsair 8gb ram monitöre görüntü vermiyor farklı bir ram veriyor,corsair rami gsrantiyr verdim sorun çıkmadı anlamadım bende ya
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 19 Ağustos 2020 #13 Cideli dedi: Hocam corsair 8gb ram monitöre görüntü vermiyor farklı bir ram veriyor,corsair rami gsrantiyr verdim sorun çıkmadı anlamadım bende ya Genişletmek için tıkla... Sanırım anakartınız uyumluluk listesinde raminiz yok bu nedenle olabilir.
Cideli dedi: Hocam corsair 8gb ram monitöre görüntü vermiyor farklı bir ram veriyor,corsair rami gsrantiyr verdim sorun çıkmadı anlamadım bende ya Genişletmek için tıkla... Sanırım anakartınız uyumluluk listesinde raminiz yok bu nedenle olabilir.
Cideli Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 66 19 Ağustos 2020 #14 Awdiki dedi: Sanırım anakartınız uyumluluk listesinde raminiz yok bu nedenle olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakartım b450m s2h gigabyte hangi rami önerirsiniz? Awdiki dedi: Sanırım anakartınız uyumluluk listesinde raminiz yok bu nedenle olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakart uyumluluk listesine nerden bakıcam
Awdiki dedi: Sanırım anakartınız uyumluluk listesinde raminiz yok bu nedenle olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakartım b450m s2h gigabyte hangi rami önerirsiniz? Awdiki dedi: Sanırım anakartınız uyumluluk listesinde raminiz yok bu nedenle olabilir. Genişletmek için tıkla... Anakart uyumluluk listesine nerden bakıcam