Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs
Kilopat
Arkadaşlar Corsair 5000D model kasadan 5000T model kasaya geçtim. Bu kasada Commander Core XT olduğu için şu anda kasamda önde 3, yanda 3, sıvı soğutma 3 ve egzoz fanı olmak üzere toplamda 10 adet fan var ama sıvı soğutma fanlarım zaten manyetik ve tek kablo üzerinden anakarta bağlı, onları kafadan eleyelim kafa karıştırmasın. Commander Core XT üzerinde 6 adet fan, 6 adet RGB hub girişi var ve bu soketlerin hepsi şu anda öndeki ve yandaki paneldeki üçer fanla birlikte dolmuş durumda. Egzoz fanıma RGB ışık veremiyorum. Bu arada egzoz fanım ve ön paneldeki 3 fanım Corsair AF120, yan paneldeki 3 fanım Corsair LL120 RGB model. ChatGPT'ye sorduğumda yan paneldeki bir fanını Y splitter kablo alıp egzoz fanına bağlayabilirsin ama renklerini ayrı ayrı kontrol edemezsin dedi. Ben zaten genelde iCUE yazılımı içindeki hazır aydınlatma efektlerini kullanıyorum, o fana ayrı renk bu fana ayrı renk gibi bir kullanım şeklim yok. Bu durumda sizce ne yapmalıyım, en ucuz ve etkili çözüm ne olur? Y splitter kurtarır mı yoksa harici bir Corsair RGB LED hub almak mı daha mantıklı?
Forum ölmüş
Forum ölmüş
Son düzenleme: