G grative Picopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar şu kasayı almayı düşünüyorum da, sizce fiyatına değecek performansı sağlar mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Arkadaşlar şu kasayı almayı düşünüyorum da, sizce fiyatına değecek performansı sağlar mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.742 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #2 O bütçede şahsen 680X yerine O11 XL alırdım. Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified O11DXL-X ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified O11DXL-X ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified O11DXL-X ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
O bütçede şahsen 680X yerine O11 XL alırdım. Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified O11DXL-X ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified O11DXL-X ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li O11 Dynamic XL ROG Certified O11DXL-X ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #3 Manasız bir fiyatı var. He Corsair merakınız varsa 5000X bile daha ucuz. Airflow modelini alıp ekstradan fan seti edinseniz bile daha ucuza geliyor.
Manasız bir fiyatı var. He Corsair merakınız varsa 5000X bile daha ucuz. Airflow modelini alıp ekstradan fan seti edinseniz bile daha ucuza geliyor.