Corsair CS750M Açılıkta Tık Sesi

Makaleler
31
Yer
Artvin
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı
Arkadaşlar bugün corsairin cs750m güç kaynağını aldım açılışta hafif bir tık sesi duyuyorum kapatırkende aynı şekilde tık sesi geliyor sanki gücü bir anda kesiyormuş gibi bu normal mi?

Arkadaslar size bir şey soracağım.
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050W 80+ Gold nereden bulunur?

Son düzenleyen: Moderatör:
@brltpc, Corsair power'lerde cızırtı sorununu daha önce duymuştum ama bu bahsettiğin sorunu ilk defa duyuyorum. Belki önemli bir şey değildir. Belki her power'de vardır da biz duymuyoruzdur. @Recep Baltaş hocam bakarsa daha nokta atışı cevap verecektir.
@Silinen üye, yeni konu açınız. Birde burayı okursanız eminim sizin için iyi olacaktır.
Kuralları

Hocam cızırtı yok sadece açılış kapanışlarda tık sesi

@Recep Baltaş bizi bi aydınlatsanız eğer bu normal degilse gidip degistircem hemen

Ses sadece kapanışta

Bu bir sorun değil, bildiğim kadarıyla o ses röle'den geliyor.
Arkadasin dedigi gibi icinde bir role var. Ben benim cx750yi sokmustum. Bendede pc kapaninca ufaktan bir ses vardi. Yani cw vardi corsair ile iletisime gectim sitesinden. Degistiler adamlar psu yu.

Bu normal bir şey. Bütün güç kaynaklarında hem de yeni model anakartlarda bu ses mevcut. En çok da 850W ve üzeri PSU'larda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…