Çözüldü Corsair CV550 PSU Gamepower Mythril kasaya sığar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba. Corsair CV550 PSU almayı düşünüyorum. Kasam Gamepower mythril 550W 80+. Ben bu PSU'yu alırsam kasanın içindeki PSU'yu çıkarabilir miyim? Çünkü kasamla PSU tümleşik ve çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum. Ve eğer çıkıyorsa bu PSU kasama sığar mı? Boyutları standart mı yani bunun? Ayrıca son olarak PSU'nun bir sorunu var mı? Önerir misiniz? Herkese teşekkürler.

Çözüm
Hocam genişlikle yatay aynı şey değil mi mantıken?
Benim de kafamı karıştırdınız çizim yaparak anlatayım :D

Bu şu an sisteminizde olan PSU'nun boyutları.

1629557507401.png

Bu da almak istediğiniz model olan CV550'nin boyutları.

1629557599757.png
Çıkar ve sığar. CV550 büyük bir PSU değil. Kasayla birlikte geliyor oluşu sökülemeyeceği anlamına gelmez.

Hatta CV550, daha küçükmüş elindeki PSU'dan.

Bu GP550;
Eki Görüntüle 1144403

Bu CV550;
Eki Görüntüle 1144405
Hocam Y boyutu tam olarak nasıl oluyor? Yatay boyutu mu?
Çıkar ve sığar. CV550 büyük bir PSU değil. Kasayla birlikte geliyor oluşu sökülemeyeceği anlamına gelmez.

Hatta CV550, daha küçükmüş elindeki PSU'dan.

Bu GP550;
Eki Görüntüle 1144403

Bu CV550;
Eki Görüntüle 1144405
Çünkü 40mm daha büyük Y olarak.

Hocam genişlikle yatay aynı şey değil mi mantıken?

1629557507401.png

1629557599757.png

Çözüm

Eki Görüntüle 1144441

Eki Görüntüle 1144442
Sağolun hocam.

Eki Görüntüle 1144441

Eki Görüntüle 1144442
Hocam sizden bir şey isteyeceğim kusura bakmayın rahatsız ettim tekrardan. Sipariş ettim de CV550'yi benim PSU bağlantıları konusunda pek bilgim yok. Sizin bilginiz varsa montajlarken yapamadığım şeyleri size sormak için bir Discord adresi alabilir miyim? Tabii bu konularda bilgiliyseniz.

Son düzenleme:
Sağolun hocam.

Hocam sizden bir şey isteyeceğim kusura bakmayın rahatsız ettim tekrardan. Sipariş ettim de CV550'yi benim PSU bağlantıları konusunda pek bilgim yok. Sizin bilginiz varsa montajlarken yapamadığım şeyleri size sormak için bir Discord adresi alabilir miyim? Tabii bu konularda bilgiliyseniz.
Bilgiliyim ancak farklı platformlardan iletişim kurmak yasak bu forumda. PSU'nuz geldiğinde yeni bir konu açıp beni etiketleyin, yardımcı olurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı