Çözüldü Corsair CV550 PSU Gamepower Mythril kasaya sığar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba. Corsair CV550 PSU almayı düşünüyorum. Kasam Gamepower mythril 550W 80+. Ben bu PSU'yu alırsam kasanın içindeki PSU'yu çıkarabilir miyim? Çünkü kasamla PSU tümleşik ve çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum. Ve eğer çıkıyorsa bu PSU kasama sığar mı? Boyutları standart mı yani bunun? Ayrıca son olarak PSU'nun bir sorunu var mı? Önerir misiniz? Herkese teşekkürler.

Hocam Y boyutu tam olarak nasıl oluyor? Yatay boyutu mu?
Çünkü 40mm daha büyük Y olarak.

Hocam genişlikle yatay aynı şey değil mi mantıken?
Benim de kafamı karıştırdınız çizim yaparak anlatayım

Bu şu an sisteminizde olan PSU'nun boyutları.

Bu da almak istediğiniz model olan CV550'nin boyutları.

İfadeler: wus
Çözüm
Sağolun hocam.
Hocam sizden bir şey isteyeceğim kusura bakmayın rahatsız ettim tekrardan. Sipariş ettim de CV550'yi benim PSU bağlantıları konusunda pek bilgim yok. Sizin bilginiz varsa montajlarken yapamadığım şeyleri size sormak için bir Discord adresi alabilir miyim? Tabii bu konularda bilgiliyseniz.

Son düzenleme:
Bilgiliyim ancak farklı platformlardan iletişim kurmak yasak bu forumda. PSU'nuz geldiğinde yeni bir konu açıp beni etiketleyin, yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…