Xarvion Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 RAM Apacer 8x2 GB 3200 MHz İşlemci Ryzen 5 5600 Merhaba arkadaşlar, eski güç kaynağım yetmediği için güç kaynağı alacağım. Amazon.com.tr Bu linkteki ürün sizce nasıl alınır mı? Cw benim için bir problem değil sürekli kulaklık kullanıyorum ve bu PSU da indirimli geldi gözüme fikrinizi almak istedim.
Merhaba arkadaşlar, eski güç kaynağım yetmediği için güç kaynağı alacağım. Amazon.com.tr Bu linkteki ürün sizce nasıl alınır mı? Cw benim için bir problem değil sürekli kulaklık kullanıyorum ve bu PSU da indirimli geldi gözüme fikrinizi almak istedim.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 30 Mart 2023 #2 Alınır. Fiyatı yükselmeden alın derim.
Xarvion Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 Oreki dedi: Alınır. Fiyatı yükselmeden alın derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sipariş verdim.
Oreki dedi: Alınır. Fiyatı yükselmeden alın derim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sipariş verdim.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #4 Oreki dedi: Alınır. Fiyatı yükselmeden alın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 7600X RX6700XT sisteme alacağım yazmıştım ama emin olamadım bu fiyata başka öneri yoksa alacağım.Korumasi iyi midir? @Oreki
Oreki dedi: Alınır. Fiyatı yükselmeden alın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 7600X RX6700XT sisteme alacağım yazmıştım ama emin olamadım bu fiyata başka öneri yoksa alacağım.Korumasi iyi midir? @Oreki
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 3 Nisan 2023 #5 Chuck Norris dedi: Hocam bende 7600X RX6700XT sisteme alacağım yazmıştım ama emin olamadım bu fiyata başka öneri yoksa alacağım.Korumasi iyi midir? @Oreki Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm pardon. Evet alınır. Şu an fiyatına göre en iyi modellerden bir tanesi.
Chuck Norris dedi: Hocam bende 7600X RX6700XT sisteme alacağım yazmıştım ama emin olamadım bu fiyata başka öneri yoksa alacağım.Korumasi iyi midir? @Oreki Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm pardon. Evet alınır. Şu an fiyatına göre en iyi modellerden bir tanesi.