Corsair CX650F alınır mı?

Ürünü geçen hafta amazon üzerinden satın aldım. Malzeme kalitesi muazzam derecede kaliteli. Kasaya kurulumunu yaptım. i5 13400f ve RTX3070'i sorunsuz bir şekilde besliyor. Ses konusunda bir şey söylemem gerekirse eski kullandığım vs550 modelinden pek bir farkı yoktu. kasanın içinde de çok hoş görünüyor. Gerçekten tavsiye ederim.

Hayırlı olsun. Yük altında PSU'ya kulağınızı yaklaştırıp hışırtı tarzı sesler duyup duymadığınızı belirtebilirseniz epey faydası dokunur arkadaşımıza.

Hayırlı olsun. PSU'ya kulağınızı yaklaştırıp hışırtı tarzı sesler duyup duymadığınızı belirtebilirseniz epey faydası dokunur arkadaşımıza.
Eve gittiğimde bizzat kontrol edeceğim ama tıkırtı gibi bir ses olsaydı kesin duyardım.

Aslında masaüstünde boşta iken önemli olan. Oyun kısmında illa ki kulaklık veya hoparlör var çok sorun olmuyor. Ama gece masaüstünde Office vs. gibi çalışırken duymak sini bozucu. Akıl diyor al Asus Strix bas düğmesine masaüstünde fanı hiç çalışmasın.

Cw var ama ekran kartından, monitörden gelen cw'ye göre solda sıfır kalıyor. Bayağı yakınlaşmanız gerekiyor sesi duyabilmek için.
Yakınlaşma ile duyulacak bir düzeyde ise göz ardı edilebilir tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…