Corsair CX650F vs ASUS TUF Gaming 750W vs FSP 700 60AHCB

tanerkmez

Hectopat
Daha fazla  
Corsair CX650F RGB modeli 80 bronz.
ASUS TUF Gaming 750W 80 bronz.
FSP 700 60ahcb 85 bronz.
PSU değiştirmem lazim ekran kartı değiştirdigim icin yeterli gelmiyor ikinci el birkaç PSU buldum fiyat olarak aşağı yukarı birbirilerine benzerler. Hangilerini tercih etmeliyim, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Fiyatları nedir?

Fiyatları nedir?
Hocam ortalama 2 bin diyebiliriz biraz araya takas da giriyor tabiki asus 3 bin fiyatı takasla 1800 istiyor Corsair direk 2 bin fsp 1500 takasla üste 500 istiyor

Hocam ortalama 2 bin diyebiliriz biraz araya takas da giriyor tabiki asus 3 bin fiyatı takasla 1800 istiyor Corsair direk 2 bin fsp 1500 takasla üste 500 istiyor
Asus garantili kutulu Corsair de kutulu garanti durumunu şimdi bilmiyorum fsp kutusuz hiçbirseyi yok

FSP'yi ele direkt. ASUS veyahut Corsair arasından seçim yap. Corsair iç bileşen konusunda daha önde.

Oo çok teşekkürler hocam sıfır seçenek olani değerlendirebilirim İstanbul Anadolu çevresinde arıyorum ikinci el de gidip elden görüp almak için.
Delta'yı alabiliyorsan al. Konudaki neredeyse tüm modellerden üstün. Sıfır olmasıda avantaj tabii. Kupon ile 2350TL'ye düşüyordu diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…