Corsair CX750F 750W alınır mı?

1800 lira civarlarına çıkamıyorsan 1400 TL'ye rakibi yok. Çok güzel indirim. Bu model hakkında benim duyduğum genel şikayet bazıları sesli çalıştığını söylüyor. Normalde olmaması gereken bir durum olduğu için öyle bir ürün denkgelirse değişim talep edebilirsin ya da iade. Zaten satıcı Amazon sorun çıkartmaz.
Sistemin için yeterli mi onu iyi ölç.

Son düzenleme:

Corsair'ın ürünleri her zaman kalitelidir sıvı soğutmasını kullanıyorum gayet kaliteli işler çıkartan bir marka upgrade yaptığın şeyler parça olarak tam olarak neyi yükseltiyorsun eğer 3070 ve üstü ekran kartı kullanacaksan 850W tercihimdir.

A

Ama tabii ki fiyatı çok iyi şu anda 750W Corsair PSU'ya göre.

Marka bir şey ifade etmez. İçeriğe bakmak lazım.

Şu an için fiyatı çok güzel. Geçemeyeceği PSU'lar 1600'den başlıyor. O civarlara çıkamazsanız alınır.

Şu an için fiyatı çok güzel. Geçemeyeceği PSU'lar 1600'den başlıyor. O civarlara çıkamazsanız alınır.
Marka çok şey ifade eder.
Sadece markaların belli ürünleri pek anlam ifade etmez

Thermaltake th 240 kullanıyordum işlemcim 5.2GHz de çalışırken o sıvı soğutmada boşta 50 derecede çalışırken Corsair iCUE 110i Elite Capellix modelinde boşta 30 derecede çalışıyor işlemcim arkadaşa katılıyorum marka bence de çok şey ifade eder.

Marka çok şey ifade eder.
Sadece markaların belli ürünleri pek anlam ifade etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…