Corsair CX750M nasıldır?

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Sıkıntı çıkarmaz ama keşke alırken sorsaydınız daha iyileri var.

Hocam soramadım vallahi stokta dün o kalmıştı son olarak ben ayrı evde yaşıyorum ailemden kartım yok varda o kadar limitli br kart değil o yüzden acil vermem lazımdı bugün yenilenmiş stoklar ama sipariş vermem uzun sürerdi yani problem oluyordu.

Hocam soramadım vallahi stokta dün o kalmıştı son olarak ben ayrı evde yaşamiyorum ailemden kartım yok varda o kadar limitli bir kart değil o yüzden acil vermem lazımdı bugün yenilenmiş stoklar ama sipariş vermem uzun sürerdi yani problem oluyordu.

Hazır sistem almışsınız yeni fark ettim sistemde PSU da güzel ancak ek masrafa gerek yoktu FSP de sıkıntı çıkarmazdı, hayırlı olsun :D

Hazır sistem almışsınız yeni fark ettim sistemde PSU da güzel ancak ek masrafa gerek yoktu FSP de sıkıntı çıkarmazdı, hayırlı olsun :D

Biraz heyecanlıyım da hatalı cümle yazmış olabilirim kusura bakmayın mantis 6700 XT sistemini aldım evet.

Gereksiz masraf olmuş iade edebiliyorsan et bence onu almak yerine daha güzel sistem alabilirdin belki neyse hayırlı olsun bakalım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı