Corsair Dark Core RGB Pro SE vs Rampage Fury Z

Kefme

Hectopat
Arada 200 TL fiyat farkı var. Rampage Fury Z'nin sensörünü iyi biliyorum, 3389'un kablosuz hali gibi bir şey ama Corsair'in kullandığı 3392 sensörünü bilmiyorum. Hangisini almam daha mantıklı?

Fury Z: 480 TL
Corsair: 700 TL

Fury Z yeni çıktı ve tam olarak uzun kullanımda nasıl sonuçlar verdiğini bilmiyoruz, Dark Core ise gayet güzel ama ağır bir mouse, sıkıntı çıkarmayacaksa alınabilir.

Cezanız bitince elinizin boyutu ve tutuş şeklinizi de söylerseniz alternatif bakılabilir.

@Kefme Fury Z kullanıyorum. 3335 sensöre sahip, 400 ips değere sahip. Omron 20m var. Ürünü ilk çıktığında almıştım, 4 Ağustosta elime ulaştı, hala kullanıyorum. Memnunum hiçbir sorun yaşamadım. Arkadaşlarımdan bazıları küçük sorunlar yaşadı, RGB'nin yanmaması gibi ama yazılımsal sorunlar çözülür haliyle. Bu sizde yaşayacaksınız anlamına gelmiyor. Elinizi ve tutuş şeklinizi de söylerseniz daha iyi olur, tabii cezanız bitince.

@Kefme Fury Z kullanıyorum. 3335 sensöre sahip, 400 ips değere sahip. Omron 20m var. Ürünü ilk çıktığında almıştım, 4 Ağustosta elime ulaştı, hala kullanıyorum. Memnunum hiçbir sorun yaşamadım. Arkadaşlarımdan bazıları küçük sorunlar yaşadı, RGB'nin yanmaması gibi ama yazılımsal sorunlar çözülür haliyle. Bu sizde yaşayacaksınız anlamına gelmiyor. Elinizi ve tutuş şeklinizi de söylerseniz daha iyi olur, tabii cezanız bitince.
Elim orta boyutta. Tutuş şeklim yok tam olarak keyfime göre tutuyorum mouse u 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı