Corsair DDR4 8 GB 24000MHz RAM'e uyumlu RAM önerisi

MQNTANA

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim RAM'in markası modeli MHz'si bu ben şimdi ek bir RAM takmak istiyorum. Marka model MHz illa aynı mı olacak? Yoksa farklı bir model farklı MHz olur mu? Bana bilgi verebilir misiniz rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi bilsek bile 3200 Mhz olur mu olmaz mı yine bilgi veremeyiz.
Bazı sistemlerde çıkmıyor Mhz. (İşlemci destek frekansı veya anakart MAX (OC) frekansı).
Bende 6000 OC anakart. 6000 Mhz ram var. 5400 e set ediyorum. Sebebi ise 5800 de Windows mavi ekran veriyor 6000 Mhz sistem açılmıyor. Bu sebep ile garanti bilgi veremeyeceğim.
3200 Mhz bile sisteminize olmayabilir.

Sistem özelliklerinizi bilsek bile 3200 MHz olur mu olmaz mı yine bilgi veremeyiz.
Bazı sistemlerde çıkmıyor MHz. (işlemci destek frekansı veya anakart Max (OC) frekansı).
Bende 6000 OC anakart. 6000 MHz RAM var. 5400'e set ediyorum. Sebebi ise 5800 de Windows mavi ekran veriyor 6000 MHz sistem açılmıyor. Bu sebep ile garanti bilgi veremeyeceğim.
3200 MHz bile sisteminize olmayabilir.

Peki sistemin tüm özelliklerini yazsam buraya olur mu olmaz mı bilgi verebilir misiniz anlar misiniz olur mu olmaz mı diye rica etsem.

Anakartı işlemciyi yazarsanız araştırabilirim fakat kesin tanı koyamam. Ben artık anakartın (OC) en az +600 Mhz yüksek olması gerektiği inancındayım. Yoksa RAM için voltaj arttırma işlemleri gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı