B basarol Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 67 26 Eylül 2020 #1 INTEL 10400F-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu sistemi satın aldım ve gece yatarken indirmeye bırakıyorum ve cok ışık yapıyor sizce nasıl ışığı kapatabilirim? Kumanda v.s çıkmadı içinden Son düzenleme: 26 Eylül 2020
INTEL 10400F-MSI RTX2060 VENTUS XS 6GOC-B460M-A PRO-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu sistemi satın aldım ve gece yatarken indirmeye bırakıyorum ve cok ışık yapıyor sizce nasıl ışığı kapatabilirim? Kumanda v.s çıkmadı içinden
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 26 Eylül 2020 #2 Bunun içerisinden kontrolcü çıkıyor, küçük kumanda onunla kapatabilirsin. Aynı kasa var bende de, çıkması lazım yani. Kasanın içine bakın.
Bunun içerisinden kontrolcü çıkıyor, küçük kumanda onunla kapatabilirsin. Aynı kasa var bende de, çıkması lazım yani. Kasanın içine bakın.
B basarol Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 67 26 Eylül 2020 #3 aynştaynX dedi: Bunun içerisinden kontrolcü çıkıyor, küçük kumanda onunla kapatabilirsin. Aynı kasa var bende de, çıkması lazım yani. Kasanın içine bakın. Genişletmek için tıkla... Baktım da çıkmadı
aynştaynX dedi: Bunun içerisinden kontrolcü çıkıyor, küçük kumanda onunla kapatabilirsin. Aynı kasa var bende de, çıkması lazım yani. Kasanın içine bakın. Genişletmek için tıkla... Baktım da çıkmadı
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 26 Eylül 2020 #4 basarol dedi: Baktım da çıkmadı Genişletmek için tıkla... Bu kasanın içinde olması gereken bir şey. Montajı yapan takmamış olabilir, kutulara falan bakin.
basarol dedi: Baktım da çıkmadı Genişletmek için tıkla... Bu kasanın içinde olması gereken bir şey. Montajı yapan takmamış olabilir, kutulara falan bakin.
B basarol Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 67 26 Eylül 2020 #5 aynştaynX dedi: Bu kasanın içinde olması gereken bir şey. Montajı yapan takmamış olabilir, kutulara falan bakin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani kasanın içinde ekran kartının olduğu yerdemi?
aynştaynX dedi: Bu kasanın içinde olması gereken bir şey. Montajı yapan takmamış olabilir, kutulara falan bakin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani kasanın içinde ekran kartının olduğu yerdemi?
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 26 Eylül 2020 #6 basarol dedi: Nasıl yani kasanın içinde ekran kartının olduğu yerdemi? Genişletmek için tıkla... Evet. Kasanın kapağını veya arkasını aç göreceksin.
basarol dedi: Nasıl yani kasanın içinde ekran kartının olduğu yerdemi? Genişletmek için tıkla... Evet. Kasanın kapağını veya arkasını aç göreceksin.
B basarol Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 67 26 Eylül 2020 #7 aynştaynX dedi: Evet. Kasanın kapağını veya arkasını aç göreceksin. Genişletmek için tıkla... Sağol aynştaynX dedi: Evet. Kasanın kapağını veya arkasını aç göreceksin. Genişletmek için tıkla... Ne tarafında oluyo tam olarak
aynştaynX dedi: Evet. Kasanın kapağını veya arkasını aç göreceksin. Genişletmek için tıkla... Sağol aynştaynX dedi: Evet. Kasanın kapağını veya arkasını aç göreceksin. Genişletmek için tıkla... Ne tarafında oluyo tam olarak