Corsair Delta RGB'den daha iyisi var mı?

Bütçe
800

selimtrn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar PSU'lu kasa arıyorum 1 adet buldum ve dün forumda ki arkadaşlar bayağı önerdiler üstüne düşünmeye başladım ama daha iyisi var mıdır merak etmekteyim. Almayı düşündüğüm kasa aşağıda ki linkte, daha iyi önerisi olan arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ediyorum.
Sistemim:
İşlemcim i5-8400.
Ekran kartım MSI GTX 1660 Gaming X.
Ana kartım H310M PRO-vd.
Ve 2 adet 2666 MHz RAM'im bulunuyor.

Ben kendim kullanıyorum. Altta ve üstte mesh bölümler var. Ayrıca yanında beyaz etiketli VS550 geliyor. Ben Black Friday'de bayağı ucuza almıştım, fiyatına göre gayet memnunum. Fazla ısındığı görmedim.
Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz, oraya resim attım.

Ben kendim kullanıyorum. Altta ve üstte mesh bölümler var. Ayrıca yanında beyaz etiketli VS550 geliyor. Ben Black Friday'de bayağı ucuza almıştım, fiyatına göre gayet memnunum. Fazla ısındığı görmedim.
Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz, oraya resim attım.

Daha önce VS550'nin 2018 modelinin sıkıntılı olduğunu duymuştum 2019 modeli geliyor değil mi?

Daha önce VS550'nin 2018 modelinin sıkıntılı olduğunu duymuştum 2019 modeli geliyor değil mi?
Evet, bana sorunsuz yani beyaz etiketli 2019 modeli geldi. Zaten sorunlu olanın üretimi durduruldu diye biliyorum. Ben QP satıcısından almıştım. Fiyatına göre önerdiğim bir kasa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı