Corsair Dominator Platinum 64GB DDR4 Tavsiyesi

SİZCE ?

• Tavsiye Ederim

Oy: 1 25,0%
  • Tavsiye Etmem

Oy: 3 75,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4
Gerçekten 64GB RAM'e ihtiyacınız var mı ? Anakartınızda 8 adet RAM slotu var mı ?
Evet anakart da 8 adet RAM slotu var. Sizce bu bellekleri yurt dışından almak mantıklı mı? yoksa Türkiye'den kingston hyperx predator 64gb bellek mi almalıyım?

Dünya genelinde garantisi varsa alınabilir fakat yoksa Türkiye içerisinden alın bence. eklenecek vergiyi de unutmamanız gerek. Ek olarak bu kadar RAM'i günlük işler ve oyunlar için alıyorsanız hata yapıyorsunuz bence. Tabi yinede seçim sizin.

Keşke bu belleklerin dediğiniz gibi dünya genelinde garantisi olsaydı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ki?

Corsair'in uluslar arası garantisi bulunmakta. Fakat Türkiye'de bir işlem yapamazsınız. Corsair Hollanda ile iletişime geçiyorsunuz ve ordan çözülüyor. Emin olun bizimkilerden daha hızlı işlem yapıyorlar.
Satın alma konusuna gelince, Corsair sitesi üzerinden alamazsınız. Fakat Amazon.com dan alışveriş yapabilirsiniz.
Ben şuan 4x4 16 GB 3000 MHZ CL15 Dominator Platinum kullanıyorum. Bu ürünün 64 GB olanını almanız daha iyi olacaktır.

Bu bellekleri şimdi ben Corsair sitesi üzerinden alamaz mıyım? Corsair'in uluslar arası garantisi varmış evet bu güzel haber Corsair Hollanda ile iletişime nasıl geçebilirim ki? iletişime geçmeden olmuyor mu? biri
Corsair'in sitesinden almış bellekleri ve Corsair'in uluslar arası garantisi de varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…