Corsair Dominator RGB Platinum alınır mı?

Bana her türlü sıkıntıyı çıkardı. Şimdi garantiden değiştirdiler ve ben kullanmak istemiyorum. Satıyorum bura da ilanım var.
Hocam sizde de rütbe düşüşü yaşandı mı? Hectopat iken Centipat olmuşum. Puanlar erimiş gitmiş. Sanırsam sizin de puanlarınız yok olmuş.

Bana her türlü sıkıntıyı çıkardı. Şimdi garantiden değiştirdiler ve ben kullanmak istemiyorum. Satıyorum bura da ilanım var.
Hocam bence satmayın hem RGB ışıkları daha güzel hem az gecikmeli. Size sıkıntılı model gelmiş olmalı muhtemelen.

Hocam bence satmayın hem RGB ışıkları daha güzel hem az gecikmeli. Size sıkıntılı model gelmiş olmalı muhtemelen.

Yok hocam satıyorum. Zaten dominatorlar bence daha iyi.

Link:

Bence çok pahalı ama siz bilirsiniz. Soğutması güzeldir rahatlıkla alın Corsair RAM'lere pek güvenemesem bile bu RAM iyidir. Bu arada resimde RGB efektleri çok tatlı ya Trident'in.

Bence çok pahalı ama siz bilirsiniz. Soğutması güzeldir rahatlıkla alın Corsair RAM'lere pek güvenemesem bile bu RAM iyidir. Bu arada resimde RGB efektleri çok tatlı ya Trident'in.

Vallahi sıfır gibi olduğu için bu fiyat. Zaten pazarlıkla düşerim 1300 falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…