wizarrd Decapat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 Görselini paylaştım, ne işe yarar? Tabii ki güncelleme, biliyorum. Sadece neden olduğunu anlatabilrecek birisi var mı? Bir de Firmware image nedir? Dosya Ekleri corsair firmware nedir.png 61,3 KB · Görüntüleme: 98
Görselini paylaştım, ne işe yarar? Tabii ki güncelleme, biliyorum. Sadece neden olduğunu anlatabilrecek birisi var mı? Bir de Firmware image nedir?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #2 wizarrd dedi: Görselini paylaştım, ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Donanım yazılımı. BIOS gibi o da firmware. Genelde hata düzeltmesi, iyileştirmeler falan içeriyor. Bu da öyle olabilir. Artı 0 Eksi
wizarrd dedi: Görselini paylaştım, ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... Donanım yazılımı. BIOS gibi o da firmware. Genelde hata düzeltmesi, iyileştirmeler falan içeriyor. Bu da öyle olabilir.
KS KS wizarrd Decapat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #3 Peki teşekkür ederim. Birazdan yeni konu açacağım göz atabilir misin? Artı 0 Eksi