koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 SSD veya HDD modeli Corsair Force LE200 Test yapayım dedim önceden sağlık değerleri daha yüksekti diye hatırlıyorum şimdi biraz düşmüş gibi. Sorun teşkil eder mi? Değerler nasıl? Son düzenleme: 1 Temmuz 2022
Test yapayım dedim önceden sağlık değerleri daha yüksekti diye hatırlıyorum şimdi biraz düşmüş gibi. Sorun teşkil eder mi? Değerler nasıl?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Sağlık değeri çok önemli değil. Önemli olan SMART verileri onlarda da önemli bir sorun yok. Yazma hızı düşük çıkmış ama diskin neredeyse tamamını doldurmuşsunuz bu yüzden normal sayılabilir.
Sağlık değeri çok önemli değil. Önemli olan SMART verileri onlarda da önemli bir sorun yok. Yazma hızı düşük çıkmış ama diskin neredeyse tamamını doldurmuşsunuz bu yüzden normal sayılabilir.