Corsair Gaming K55 alınır mı?

Bütçe
300

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bütçe maksimum 300. Arkadaşlar, mekanik olup olmamasının önemi yok. Sadece hissiyatı güzel olsun, dandik plastik olmasın, bir de RGB olsun. Bu attığım nasıl sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir önceki konularda önermiştik ama sevmemiştiniz bunu sevdiyseniz alınabilir.
Hacı niye kızgın veriyorsun?

Logitech G213 alma, kronik sorunlu. Aldığım klavye de, yerine gönderilen klavye de bozuk çıktı. K55 kullandım, hatta buradaki moderatörlük maaşımla almıştım. Kaliteli bir klavye, şiddetle tavsiye derim. Hatta yeni bir versiyonu çıktı. Aşağıdaki 2. link eski versiyonu.

Neresi kronik sorunlu hocam? Bilgilenelim bugünde.

Bunla aynı değiller mi hocam ben bilek desteği istiyorum zaten.

Ben de merak ettim doğrusu kullananlar memnun çünkü size de öneri için teşekkürler.

Ben de merak ettim doğrusu kullananlar memnun çünkü size de öneri için teşekkürler.

@kuanbey burada açılmış dolu konu var. Satın aldığım klavyede Space tuşu düzgün çalışmıyor, illa ağır bir şekilde bastırmak gerekiyor, o da oyunlarda imkansız oynarken. Ses Açma tuşu da gidik, çok bastırmak gerekiyor.
@Liberte Sergen Pro XT yeni çıktı, biraz daha iyi, bilek desteğini çıkarıp takabiliyorsun, ayrıca 6 tane G tuşu çok iyi, programlayabiliyorsun.

391 TL bütçem yok ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…