K Kullanıcı adını Uludağ y Centipat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 4 18 Kasım 2019 #1 FPS oyunları için bir kulaklık almak istiyorum ama emin olamadım bunlardan hangisi benim işime yarar acaba? Corsair seçmemin sebebi kablosuz olması. Corsair Gaming Void PRO Surround Dolby 7.1 Premium Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair Gaming Void PRO Surround Dolby 7.1 Premium Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011156-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık yüksek kaliteli ses uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da. www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2019
FPS oyunları için bir kulaklık almak istiyorum ama emin olamadım bunlardan hangisi benim işime yarar acaba? Corsair seçmemin sebebi kablosuz olması. Corsair Gaming Void PRO Surround Dolby 7.1 Premium Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair Gaming Void PRO Surround Dolby 7.1 Premium Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011156-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA Kingston HYPERX CLOUD II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık yüksek kaliteli ses uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da. www.itopya.com
E Elina_089 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 1.751 Çözümler 4 18 Kasım 2019 #2 MH751-Cloud Alpha