Corsair Glaive alınır mı?

yerliplaka80

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Corsair Glaive modeli olan bu fareyi almak iyi bir seçim mi ? Klavyem Corsair olduğu için set olsun diye Corsair mouse olsun istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir fakat farenin bir kusuru var, logo kısmındaki aydınlatma bir miktar ısınıyor. Kullanım sırasında logo kısmındaki aydınlatmayı kapatarak çözebilirsiniz, kapatmazsanız da ufak bir ısınma dışında bir sorun olmaz.

El yakacak kadar ısınma yoksa sorun olmaz herhalde. Veya ışığını kısar veya kapatırız dediğiniz gibi. Fare iyi bir oyuncu faresi mi g502 kullanan biri olarak bu model beni tatmin eder mi düşüncesindeyim. Bu arada g502 2 seneden sonra çift tıklama sorunu verdi bu yüzden fare arayışındayım.

1 hafta kullanma deneyimim oldu elin küçükse öncelikle uzak dur diyebilirim. Ayrıyeten mouse kaldırıp yerine koyunca kayma yapabiliyor. Onun dışında scroll ve klik rahat yan tuşlarda da hoşuna gideceğine eminim. Premium bi havası var, e haliyle 1 haftalık kullanım da ısınma sorununu ben yaşamadım.

Corsair Glaive mouse kullandım geçen sene 2 ay içerisinde çift tıklama problemi verdi. Her 5 tıklamamdan biri çift tıklıyordu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sensörü güzel ergonomik ama çift tıklama problemi de can sıkıcı.

G502'yi ben de kullandım. İlki 3 sene sonra çift tıklamaya başladı, 3 senelik tecrübe benim için memnun edici bir deneyim yarattığı için tekrar G502 aldım. 1 sene sonra çok nadir de olsa çift tıkladığını farkettim ama devam ettim en son sniper tuşu çalışmayınca Glaive'e geçtim. Sonrasında arkadaşın tavsiyesiyle Logitech Yurtdışı Desteğe başvurdum kontrol için bir takım önerilerde bulundular. G502'yi taktım sniper tuşu çalışıyordu, çift tıklama da tespit etmedim ama risk almamak adına tabi bu durumu kendilerine iletmedim ve yenisini gönderdiler şu an yedek mouse olarak duruyor kutusunda. 🙂

Şu anda Zowie EC1-A kullanıyorum. Haziran 2018'de aldım memnunum. G502 de Glaive de aynı switchi kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam Omron switch idi. Switch kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum, Zowie farklı bir switch kullanıyor ve şimdilik memnunum. İleride ne olur bilemiyorum ama en azından Glaive'den çok daha iyi bir mouse.

Sizin yorumunuzu almadan önce okumuş olsaydım büyük ihtimalle almazdım glaive i , ama şimdi almış bulunmaktayım.Şimdilik alışmaya çalışıyorum biraz denedikten sonra alışmakta halen zorlanıyorsam satarım.

Sizin yorumunuzu almadan önce okumuş olsaydım büyük ihtimalle almazdım glaive i , ama şimdi almış bulunmaktayım.Şimdilik alışmaya çalışıyorum biraz denedikten sonra alışmakta halen zorlanıyorsam satarım.

Teknoloji bu şans işi benim yaşadığım sorunu belki de siz yaşamazsınız. Güle güle kullanın, sorun yaşamazsanız sensörü ve ergonomikliği memnun edecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı