edgawm Megapat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 496 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2019 #1 Corsair Glaive RGB mouse kullanıyorum, makro olayını çözemedim. Kullanan ve bilgisi olan var mı? Örneğin ''LOL'' oynarken makro atamak istiyorum.
Corsair Glaive RGB mouse kullanıyorum, makro olayını çözemedim. Kullanan ve bilgisi olan var mı? Örneğin ''LOL'' oynarken makro atamak istiyorum.
harunozdemir Hectopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 3 16 Haziran 2019 #2 edgawm dedi: Corsair Glaive RGB mouse kullanıyorum, makro olayını çözemedim. Kullanan ve bilgisi olan var mı? Örneğin ''LOL'' oynarken makro atamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde Corsair Glaive RGB mouse kullanıyorum, makro ayarını bende aşamamış durumdayım. Tecrübesi olanların yorumları benim için önem arz ediyor.
edgawm dedi: Corsair Glaive RGB mouse kullanıyorum, makro olayını çözemedim. Kullanan ve bilgisi olan var mı? Örneğin ''LOL'' oynarken makro atamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde Corsair Glaive RGB mouse kullanıyorum, makro ayarını bende aşamamış durumdayım. Tecrübesi olanların yorumları benim için önem arz ediyor.