Corsair Glaive RGB Pro Alınır mı?

Daha fazla  
Yeni bir mouse almak istiyorum. Başlıkta belirttim mouse çok hoşuma gitti ve satın almak istiyorum. Önerir misiniz kaliteli midir? Varsa daha iyileri fiyatına göre hangi modellerdir? Oyun konusunda hardcore bir insanımdır. Oynadığım en sık oyun LOL'dür. Cevaplarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz mause'yi de çok güzel buldum.Peki hangisini tercih edersiniz?

Yakın zamanda ayrıca corsair klavye almayı düşünüyorum.Mouse ile uyumlu olması için corsair mi almam lazım yoksa siz hangisini tavsiye edersiniz?Elim ince ve uzun bu arada

Anladım. Steelseries Rival 600 bu önerdiğiniz 2 mouse'ye göre daha şık göründü gözüme.Stellseries Rival 600 almayı düşünüyorum.Alayım mı sizce?

Anladım. Steelseries Rival 600 bu önerdiğiniz 2 mouse'ye göre daha şık göründü gözüme.Stellseries Rival 600 almayı düşünüyorum.Alayım mı sizce?
Rival 600 kulanıyorum, ağırlık ayarlamaları gayet hoş, 350 IPS bir sensörü var, ışıklandırması oldukça güzel ve yazılımı corsair ICUE kadar iyi olmasa ile piyasadaki oldukça iyi yazılımlardan biri. Ancak şunu söylemem gerek ki kullanıcıların çoğunun yaşadığı kauçuk sorunu var. Ben 1,5~ yıldır kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım ancak bunun bilincinde olun. Yerinizde olsam 710 alırım ancak 600 den de pişman değilim kesinlikle.

Ama 710 benim bütçemi aşar.Benim bütçe m maksimum 400 TL 'dir.Onerebileceginiz mouse var mıdır bu bütçeye göre? Sadece LoL oynarım ama yakın zamanda FPS de oynamayı düşünüyorum.Rival 600 kauçuk sorunu çok sıkıntı yaratır mı ya da yapışkan sorunu ya da aklınızda olan önerebileceginiz başka mouse var mıdır ?

Ama 710 benim bütçemi aşar.Benim bütçe m maksimum 400 TL 'dir.Onerebileceginiz mouse var mıdır bu bütçeye göre? Sadece LoL oynarım ama yakın zamanda FPS de oynamayı düşünüyorum.Rival 600 kauçuk sorunu çok sıkıntı yaratır mı ya da yapışkan sorunu ya da aklınızda olan önerebileceginiz başka mouse var mıdır ?
Rival 600 den uzak dur kardeşim. Aynı sıkıntıyı ben çekiyotum şu anda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı