Corsair Glaive RGB Pro Alınır mı?

Maalesef yine kararsızlık arasında kaldım yine 2 mouse'yi de çok beğendim.Hangisini önerirsiniz ?
Deathadder elite mi yoksa 710 mu ?
Ben sadece LoL oynuyorum bu arada ama FPS de ara sıra oynuyorum.

Beyler internetten 710 u araştırdım ve biraz butcemi zorlasam almali miyim sence ? Hak eder mi fiyatini
Steelseries'ten başka markalara yönel bence. Ekranı dışında hiç bir cezbedici yönü yok. Fare kullanırken kim farenin üzerindeki ekrana bakar o da bi ayrı konu.

Bugün media marka gittim ve razerin birkaç mousesine baktım elime tam oturdu Logitech ye tam oturdu sence hangi markayı önerirsiniz ?

Razer güzel tercih ama onun da programından çok şikayet edenler var. Logitech’in mouseları da açıkçası tip olarak çok hoşuma gitmemekle beraber özellikle basma hissiyatı bakımından SS, Razer gibi markaların çok çok gerisinde bence.

Logitech g402 şuan itopya'da 220 civarı bir fiyatta indirimde alınır mı ?

Alınmaz ise aklımda steelseries rival 310 veya deathadder elite var.Ne yapayım ?
Rival 600 de şuan 350 civarı bir fiyata satılıyor.

Logitech g402 şuan itopya'da 220 civarı bir fiyatta indirimde alınır mı ?

Alınmaz ise aklımda steelseries rival 310 veya deathadder elite var.Ne yapayım ?
Rival 600 de şuan 350 civarı bir fiyata satılıyor.
Ben Gladius 2 almaya karar verdim. Saydıkların arasından deathadder elite alınabilir. G402 bunların rakibi olamaz.

Son bir soru şuan itopya 'da asus rog pug 711 tl den 279 TL ye inmiş.Alınabilir mi sizce?

ve yeni mousepad alıcam steelseries qck csgo edition yanına rival 310 csgo edition nasıl gider?

Pugio hiçbir zaman 711 liraya satılmadı. Ürünün normal fiyatı 400₺ civarında gezdi hep. Ama yine de bir indirim söz konusu. Hakkında olumsuz yorum okumadım hiç ama kullanan sayısının azlığından da kaynaklanabilir bilemiyorum.
Mouse için en önemli kriter elinize oturması. Pugionun arka kısmı bana çok yüksekte gibi geliyor resimlere baktığımda. Güzel fare ama elimde çok rahat edeceğimi düşünmüyorum.

Galiba benim için en doğru mouse razer deathadder elite olacak bir LoL oyuncusuyum.Elim ince ve uzun sence uygun mu?

aklıma steelseriesin rival 310 csgo edition da var.LoL oynamak için alıyorum

Rival serisine pek bulaşma. Gerçekten iyi mouseları bir lafım yok ama yan tarafları çok sıkıntılı. Deathadder ben de düşünüyorum ama Synapse programı hakkında çok kötü yorumlar var. Bir de ben fingertip kullanıyorum. Parmak basma noktaları çukurlu olan mouselarda lol falan oynarken hiç rahat hissetmiyorum tutuş şeklimden dolayı. Genellikle palm grip tutuşa göre yapıyorlar. Rival 600 çok rahat mesela claw ve finger tip tutuş için. Ama keşke yapışkanı da akmasa. 350₺ para verdim elim yapış yapış kullanıyorum. Üstelik mini pervane ile kullanmama rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…