wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 920 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 23 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Şu anda Logitech G300s kullanmaktayım. Çift tıklama ve bazen basmama gibi sorunlar başladı. Yeni bir mouse almayı düşünüyordum ve bunu buldum. Sizce alınır mı? Tutuş şeklim fingertip. Elimin boyutları da 19cm'e 10cm. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar. Şu anda Logitech G300s kullanmaktayım. Çift tıklama ve bazen basmama gibi sorunlar başladı. Yeni bir mouse almayı düşünüyordum ve bunu buldum. Sizce alınır mı? Tutuş şeklim fingertip. Elimin boyutları da 19cm'e 10cm.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #2 Alınmaz, çift tıklama sorunu var. Corsair Harpoon RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA Corsair Harpoon RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9311011-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Corsair Ironclaw RGB Gaming Mouse | ITOPYA Corsair Ironclaw RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9307011-EU ITOPYA'da. www.itopya.com
Alınmaz, çift tıklama sorunu var. Corsair Harpoon RGB Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA Corsair Harpoon RGB Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9311011-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Corsair Ironclaw RGB Gaming Mouse | ITOPYA Corsair Ironclaw RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9307011-EU ITOPYA'da. www.itopya.com