Herkese iyi günler arkadaşlar. Şu an elimde Amd Fx8350 işlemci mevcut. Fakat yaza doğru yaklaşık 4000 TL'ye markası Corsair Graphite 780T olacak olan kasayı toplamak istiyorum. Sistem su soğutuculu yaklaşık 1200-1300 TL ekran kartlı, yaklaşık 800 TL anakartlı bir sistem olacak. SSD elimde mevcut, şu anki anakartım Asus M5A97 Evo 2.0 fakat yeni sisteme geçeceğim zaman satarım. Bu konularda bilgim az da olsa var ama, su soğutuculu çok profosyenel bir PC daha önce hiç toplamadım. Masrafdan kaçmayacağım için bu fiyat 4500 TL'yi zorlar. Ben bu ürünleri alsam kasayı nasıl kurarım. Google'da araştırdığım zaman çok güzel su soğutuculu kasalar var ama bunu nasıl kurarım bilmiyorum. Aldığım zaman kime yaptırabilirim? Asıl amacım bilgisayar başına oturunca bundan 3 yıl sonra çıkan oyunu bile ultra ayarlarda oynayabilmek. Ama sırf bu yüzden 900 TL'lik ürüne 1200 TL vermek istemiyorum. Bu konularda daha bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? Sistemi baştan Intel olarak da dizebiliriz. Dediğim gibi 4500 TL zorlarım. Şimdiden sağolun.