Zaten ısı testlerinde belli eder kendini böyle bir problem olursa. Endişelenmenize hiç gerek yok. En kötü Corsair ücretsiz değişim yapıyor sıfırıyla...
Kurcalamamayı tercih ediyorum Dediğim gibi çok kırılgan yapıya sahip. Ufak bir dokunuşla bile yamuluyor. Kargaburnu, pense gibi aletler kırabilir. 26/27 Haziran'da dananın kuyruğu kopacak Diğer parçalarla birlikte montaja geçiş yapıcam inşallah
Vatan'dan aldıysan öyledir, benim Thermaltake 775 Watt güç kaynağımda normalde 4 tane ekran kartı güç kablosu olması lazım. 2 Tanesi hem 8 pin hem de 6 pin dönüştürülebilen, 2 tanesi de sabit 6 pin olması lazımken benim güç kaynağımda 1 tane 6 Pin kablo eksik çıktı.
Thermaltake distribütörünü ara söyle göndersinler sana kabloyu abi hakkınızı arayın ya olur öyle deyip geçmeyin adamlar sonra sorun etmiyo böyle şeyleri...
Vatan'dan aldıysan öyledir, benim Thermaltake 775 Watt güç kaynağımda normalde 4 tane ekran kartı güç kablosu olması lazım. 2 Tanesi hem 8 pin hem de 6 pin dönüştürülebilen, 2 tanesi de sabit 6 pin olması lazımken benim güç kaynağımda 1 tane 6 Pin kablo eksik çıktı.