Corsair H100İ Yavaşlamıyor

• Konuyu başlatan Emirhan Yiğiter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 760
E

Emirhan Yiğiter

Ziyaretçi
Herkese merhaba. Bu gün elime ulaşan H100İ montajını yaptım. Hiçbir program işe yaramıyor. 2300 RPM den aşağı inmiyor. Sizce ne yapmalıyım ? Şimdiden teşekkürler.

Ben de h80i var ve hem corsair link hem de al suite ile ayarlayabiliyorum. Fan soketlerini 4 pin girişine mi yoksa 3 pin girişine mi taktın anakartta.

BİOS dan Silent moda aldım. Yine de bir fark yok. Birde CPU_FAN yazan yere taktım. Oradan 212 Evo 'yu kontrol edebiliyordum. Corsair Link yazılımından renk değişimi de yapamıyorum.

Ana kartındaki fan bağlantı yuvaları 4 pin mi yoksa 3 pin mi? 3 pin bağlantı ise fan hızlarını kontrol edemezsin. Anakartın marka modeli nedir?

Anakartım Z87-Plus. Şöyle bir video buldum şimdi deneyeceğim. İnşallah sonuca ulaşırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun çözüldü. Bu videodaki arkadaşın yaptıklarını yaptım. Olmamıştı. Sonra masaüstüne çıkarttığımız backup dosyasına tıkladım. Bir şeyler kurdu ve çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı