kaan pak Megapat Katılım 13 Mayıs 2014 Mesajlar 86 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-spor 1 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar merhaba. Corsair H110i GTX sıvı soğutmam açılışta başlıkta belirttiğim hatayı vermekte. Ancak sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Acaba bunun bir ayarı var mı? Anakart: Asus Maximus VI Z87. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2016
Arkadaşlar merhaba. Corsair H110i GTX sıvı soğutmam açılışta başlıkta belirttiğim hatayı vermekte. Ancak sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Acaba bunun bir ayarı var mı? Anakart: Asus Maximus VI Z87.
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 741 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #2 Hocam konyu hortlamak istemem ama çözdünüz mü sorunu?
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #3 GTX 3900 XT dedi: Hocam konyu hortlamak istemem ama çözdünüz mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Cevap vereceğini sanmıyorum;
GTX 3900 XT dedi: Hocam konyu hortlamak istemem ama çözdünüz mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Cevap vereceğini sanmıyorum;
kaan pak Megapat Katılım 13 Mayıs 2014 Mesajlar 86 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-spor 12 Mayıs 2024 #4 SchindlerMseries dedi: Hocam konyu hortlamak istemem ama çözdünüz mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Evet sorunu çözdüm
SchindlerMseries dedi: Hocam konyu hortlamak istemem ama çözdünüz mü sorunu? Genişletmek için tıkla... Evet sorunu çözdüm