Merhaba arkadaşlar 4-5 yıl önce topladığım kasanın sıvı soğutucusunun bir tane o yelpazesi kırıldı yapıştırıcıyla yapıştırmıştım fakat 1 yıl falan tuttu artık yeni bir fan almak istiyorum hatta mümkünse alıyorken RGB almayı istiyorum. Sıvı soğutucum aşağıdaki gibi hangi fanları alsam sorun yaratmaz ve alırken nelere dikkat etmeliyim yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar 4-5 yıl önce topladığım kasanın sıvı soğutucusunun bir tane o yelpazesi kırıldı yapıştırıcıyla yapıştırmıştım fakat 1 yıl falan tuttu artık yeni bir fan almak istiyorum hatta mümkünse alıyorken RGB almayı istiyorum. Sıvı soğutucum aşağıdaki gibi hangi fanları alsam sorun yaratmaz ve alırken nelere dikkat etmeliyim yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Süpersiniz, ufak bir sorum daha olacak iCUE ile bu modelde sadece işlemcinin üzerindeki bloğun üstündeki ışığı ayarlayabiliyorum, bu fanlara geçiş yaparsam onlara da ayarlama yapabilir miyim bi fikriniz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanın geliştirdiği S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61...
Süpersiniz, ufak bir sorum daha olacak iCUE ile bu modelde sadece işlemcinin üzerindeki bloğun üstündeki ışığı ayarlayabiliyorum, bu fanlara geçiş yaparsam onlara da ayarlama yapabilir miyim bi fikriniz varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanın geliştirdiği S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61...
Sanırım dediğiniz özellik bunda var tane tane alabilirim, o ayarlama özelliğini kullanmıyorum hep silent modda çalışıyor ama eğer default olarak silent modda değilse çok sıkıntı yaratır benim için, sanırım bundan almak çok daha sağlıklı olacak siz ne dersiniz?
Benim için en önemli olan şey iCUE ayarlarından fanları silent modda çalıştırabilmek, çünkü işlemcime neredeyse hiç yüklenmiyorum, o yüzden en az seste çalışması beni çok tatmin ediyor. O zaman neden sıvı soğutma aldın derseniz gençtik hevesliydik dolar bu kadar çok değildi aldım RGB ve diğer her şey ikinci planda desem yeridir yani @SoN i3 BÜKÜCÜ hocam senin bir fikrin var mı tüm bunlarla ilgili sana özet geçiyim bir
iCUE ile hep sessiz modda çalıştırıyorum işlemciye neredeyse hiç çok yük bindirmiyorum, benim için önemli olan koşulu iCUE ile hız ayarı yapabilmem bunlara ek olarak RGB olur ve o RGB'yi de iCUE ile düzenleyebilirsem tadından yenmez.
iCUE ile hep sessiz modda çalıştırıyorum işlemciye nerdeyse hiç çok yük bindirmiyorum, benim için önemli olan koşulu iCUE ile hız ayarı yapabilmem bunlara ek olarak RGB olur ve o RGB'yi de iCUE ile düzenleyebilirsem tadından yenmez.