Corsair H115i, i5-9600K sistem için NZXT H500i nasıldır?

AfyonleeSevki

Decapat
Arkadaşlar selam, i5-9600K ve RTX2060 1080P oyun sistemi kuruyorum. Güç kaynağım FSP G850 850W 80+ Gold Tam Moduler, İşlemci soğutucum H115i. Kasa almayı düşünüyorum ve H500i modeli hoşuma gitti sizce 700-800 TL ücretini hak ediyor mu? Hava akışı vs. nasıldır? 280/360mm sıvı soğutma destekliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben H500'e H115i'yi zor montajladım. Vida delikleri tam tutmuyor, o yüzden 1 saatimi aldı.

Kolay sıvı soğutma montaj aparatı var. 240-280 mm destekliyor. 360 mm için H700'e çıkmanız lazım.

Yine de bir şekilde montajladım. 8 tane vida yerine 4 tane sıktım. İçeridekileri değil de sadece dışarıya bakan vidaları sıktım. Hiçbir sorun olmadı. Gayet sağlam duruyor. Ama muhtemelen bizimkinde hata vardı. Sizde böyle bir sorun olmaz. Ola ki oldu, dediğimi yaparsanız.

Hava akışı, performansı ve sessizliği gayet güzel bir kasa. Tavsiye ederim, bana yaşattığı zorluğa rağmen. Soğutma dışında diğer parçaları montajlamada kasa size çok yardım ediyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı