Corsair H115i Pro RGB Sıvı Soğutma ile i7 6700k Yüksek Değerler

strikerstk

Hectopat
Merhabalar, sistemim şu şekilde;
  • MSI Z270 M7 anakart
  • Intel 6700K işlemci
  • MSI Gaming X 1080 Ti ekran kartı
  • Corsair CL15 2x8 RAM
  • Corsair VS650 80+ PSU
  • Monitör Benq 2546 240 Hz.
  • Samsung 970 M2 NvME SSD 500 GB
  • Sıvı Soğutma Corsair H115i PRO
Sıvı soğutma ile ilgili ciddi problemim var bir türlü soğutmuyor. Prime95 ile 10 dakikalık testin HWmonitör ekran görüntüsü şu şekilde lütfen yardım edin sıvı soğutmayı yeni aldım ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci lehimli değil içerisinde bir macun var, normal olarak ta bu macunun bir ömrü var. Eğer termal macun yenilendi ise sorun hala devam ediyor ise, çözüm delid yapmaktır. 6 ve 7. serilerin en büyük problemi bu.

Overclock var mı? Fan devirleri nasıl? Değerler prime için normal sayılır. Kasa soğutması nasıl?

Macun yeni değişti hocam delid yapmayı bilmiyorum
Overclock var mı? Fan devirleri nasıl? Değerler prime için normal sayılır.
Stock durumunda fan devirleri test sırasında max hocam Cs içinde 60 Pubg oynarken 70 derece bu soğutma için normal değerler mi ?

Sizin yapmanız sorun olabilir. Eğer yeterli bilginiz yok ise. İşlemciye çok fazla voltaj veriliyor olabilir mi?

Soğutucunun işlemciye temas eden kısmında bir naylon var mıydı? Varsa da söktün mü? O naylon en çok unutulan şey.
Naylonu söktüm temas konusunda sıkıntı yok bence sağlam montaj yaptım
Sizin yapmanız sorun olabilir. Eğer yeterli bilginiz yok ise. İşlemciye çok fazla voltaj veriliyor olabilir mi?
Bios ayarları def. %100 sorunun çözümün o olduğunu bilsem öğrenirim

Soğutucuyu almadan önceki değerlerin nasıldı? Kasa soğutması belki sirkülasyon sıkıntı olabilir.

Peki radyatör fanlarının doğru yöne baktığından eminmisiniz? Tam karşısındaki fanla bir sirtükülasyon yaratıyor mı?
Yönler konusunda fikrim yok kontrol edip cevap vereceğim
Soğutucuyu almadan önceki değerlerin nasıldı? Kasa soğutması belki sirkülasyon sıkıntı olabilir.
Aynı Soğutmanın pro olmayan serisini kullanıyordum arızalandı garantiye gönderdim ellerinde olmadığını söylediler iade ettiler parayı bende Pro olanı aldım durum bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…