Corsair H115i vs Cooler Master ML360R

İkiside kaliteli ürünler Corsair h110i 280mm kullanıyorum.Corsair önerirdim ama söylediğin ürünlerde CM olan 3 fanlı RGB li ve itopyadan karşılaştırınca fiyatı daha uygun.Senin yerinde olsam ML360R yi tercih ederdim.

Corsair h115i pro 280mm kullanıyorum şuan platinum çıktı onu tercih edebilirsin

Hacı bende 360mm almayı düşünüyordum ama iyi bir indirimle 280mm aldım i9 9900k için. Şuan 5.3ghz de kullanıyorum max sıcaklık 55 derece oluyor oyüzden 360mm çok gereksiz ayrıca çok sessiz çalışıyor

Bir video'da 280 MM sıvı soğutucuların sahip olduğu fanların statik basıncı 240 ve 360 MM'lerdeki kadar iyi olamadığını söylemişti Technopat'ta çalışan bir görevli. İyi araştırmak lazım ama yine de çok farketmez bence. Sonuçta ikisi de çok güzel ürünler.

Corsair h115i pro 280mm kullanıyorum şuan platinum çıktı onu tercih edebilirsin

Hacı bende 360mm almayı düşünüyordum ama iyi bir indirimle 280mm aldım i9 9900k için. Şuan 5.3ghz de kullanıyorum max sıcaklık 55 derece oluyor oyüzden 360mm çok gereksiz ayrıca çok sessiz çalışıyor
Selamlar 5.3 için voltaj değeriniz nedir max 55 derece çok iyi bir değer ya

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı