mehmet.dd Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 RAM 16gb 3200mhz cl 16 Anakart h610 m h v2 İşlemci i3 13100f Bilgisayarı ilk açtığımda başlarda pompa 0RPM'e düşüp tekrar çalışıyor, biraz bekledikten sonra düzeliyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2024
Bilgisayarı ilk açtığımda başlarda pompa 0RPM'e düşüp tekrar çalışıyor, biraz bekledikten sonra düzeliyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm NazeTHR 9 Mayıs 2024 mehmet.dd dedi: Bilgisayarı ilk açtığımda başlarda pompa 0RPM'e düşüp tekrar çalışıyor, biraz bekledikten sonra düzeliyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan pompa fanını PWM değil de DC yapıp fullemeyi deneyin.
mehmet.dd dedi: Bilgisayarı ilk açtığımda başlarda pompa 0RPM'e düşüp tekrar çalışıyor, biraz bekledikten sonra düzeliyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan pompa fanını PWM değil de DC yapıp fullemeyi deneyin.
NazeTHR Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 865 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri •Ryzen 5 5600X | •AMD Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D 12GB OC | •Crucial Ballistix (2x8)16 GB 3200 MHZ (OC 3600 MHZ) | •MSI B550-A PRO | •MWE 650 80p | • Corsair Spec Delta RGB Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #2 mehmet.dd dedi: Bilgisayarı ilk açtığımda başlarda pompa 0RPM'e düşüp tekrar çalışıyor, biraz bekledikten sonra düzeliyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan pompa fanını PWM değil de DC yapıp fullemeyi deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
mehmet.dd dedi: Bilgisayarı ilk açtığımda başlarda pompa 0RPM'e düşüp tekrar çalışıyor, biraz bekledikten sonra düzeliyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan pompa fanını PWM değil de DC yapıp fullemeyi deneyin.
KS KS mehmet.dd Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #3 NazeTHR dedi: BIOS'tan pompa fanını PWM değil de DC yapıp fullemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. Ayarlar bu şekilde. CPU_FAN Control mode kısmında PWM ve voltage seçeneği var. NazeTHR dedi: BIOS'tan pompa fanını PWM değil de DC yapıp fullemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... CPU_FAN Control mode ayarı autodaydı voltageye çektim bilgisayarı kapat aç yaptım şu anlık olmuyor düzeldi sorunum galiba teşekkürler. Dosya Ekleri 17152576155468367644251801973438.jpg 74,5 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleme: 9 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
NazeTHR dedi: BIOS'tan pompa fanını PWM değil de DC yapıp fullemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim. Ayarlar bu şekilde. CPU_FAN Control mode kısmında PWM ve voltage seçeneği var. NazeTHR dedi: BIOS'tan pompa fanını PWM değil de DC yapıp fullemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... CPU_FAN Control mode ayarı autodaydı voltageye çektim bilgisayarı kapat aç yaptım şu anlık olmuyor düzeldi sorunum galiba teşekkürler.