Corsair H55 vs SteelSeries Nova 1 vs SteelSeries Arctis Prime

kralbabapro111

Centipat
Daha fazla  
Hangisini önerirsiniz? benim için önemli olan şey hafif olması ama hangisi kaliteli iyi derseniz onu alacağım. (Ankara'da olan mağazalardan alacağım internetten alamam.)
SS Arctis Prime 2900.
Nova 1 2000.
Corsair 2500.

Bütçe maksimum 3000.

blackshark önermiyorlar illa birini alcaksan cloud 3 al
hs65 almanı tavsiye ederim mikrofonu gerçekten çok temiz ve net ufak bi korku yaşadım çalışmıyor diye tam takmamışım ses kalitesi olarakta iyi geldi kendine göre ayarlıyabiliyorsun zaten uygulamadan malzeme kalitesi vs çok premium geldi itopyaya gittiğimde razerleri denedim çok beğenmedim bu daha kaliteli geldi ve şekil olarakta aşırı güzel duruyor sana kalmış

Cloud 3 kablolu olan mı yoksa Cloud 2 Core kablosuz mı daha iyidir? Ve USB 4.0'a takılır mı, blueetooth gibi gecikme vs olur mu? Kendi ses kartı var mı?
Son olarak ASUS TUF A15 7535HS için kullanılır mı?

Cloud 3 kablolu olan mı yoksa Cloud 2 Core kablosuz mı daha iyidir? Ve USB 4.0'a takılır mı, blueetooth gibi gecikme vs olur mu? Kendi ses kartı var mı?
Son olarak ASUS TUF A15 7535HS için kullanılır mı?

Onları tam olarak bilmiyorum başka forumlarda yazmış olmaları lazım FPS oynarı yonucaksan cok kablosuz taraftarı değilim bence kablolu Cloud 3 al.

Onları tam olarak bilmiyorum başka forumlarda yazmış olmaları lazım FPS oynarı yonucaksan cok kablosuz taraftarı değilim bence kablolu Cloud 3 al.
çok kararsız kaldım ya peki ya kabloları biraz temas da çok cızırtı vs yapar mı
almışken iyi bir şey almış olmak istiyorum ve cloud 3 de ses kartı var mı

Tam bilmiyorum hocam ses kartının olup olmadığını ama temasta cızırtı yapmaz aksine kablosuza göre daha iyidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…