Corsair H80 alınır mı?

Benimki Max modeli şu EQ ayarlarını yap icue'den. Belki aynidirlar
+5 +3 +2 +1 +0 +1 +2 +4 +6 +8
Windows ses ayarlarindan kulaklığı 24 bit 96KHZ yap.

Benimki Max modeli şu EQ ayarlarını yap icue'den. Belki aynidirlar
+5 +3 +2 +1 +0 +1 +2 +4 +6 +8
Windows ses ayarlarindan kulaklığı 24 bit 96KHZ yap.
Dolbyde iyidir, hatta iCue fazla ram yiyor ve buglu, Dolby daha iyi denilebilir. Kulaklık 2500 TL sakın gidipte DT 1770 PRO kalitesinde bir ses kalitesi bekleme.

Son tecrübeleriniz ne yönde, düzelme oldu mu kulaklıkta? Şu an kullandığım ucuz headset yerine CS2'de daha iyi ses kasabileceğim bir alternatif yerine tavsiye edildi bu model fakat emin olmak adına kullanıcı deneyimi arıyorum. Tavsiye eder misiniz?

Hocam sorun kulaklikta degil Windows ve Dolby Atmos ayarlarındaydi sorunu çözdüm. Kulakligin ses ve muzik kalitesi gayet guzel. Mikrofon konusunda piyasada daha iyisi yok.
Ayarlardan ses kasmak icin iyi bir ekolayzer ayari yapip müzik içinde biraz bass agirlikli ayar yaptim ve cihaz ses efektlerini kapali yapinca ayak sesi sorunu çözüldü. Bu kulakligi Dolby atmosla kullanmanizi tavsiye ederim.

Peki baş büyük olunca rahatsız ediyor; kulaklığın ergonomisi, büyük başlılar için kötü, diye yorumlar vardı. Bu konuda bir rahatsızlık hissettiniz mi?

Peki baş büyük olunca rahatsız ediyor; kulaklığın ergonomisi, büyük başlılar için kötü, diye yorumlar vardı. Bu konuda bir rahatsızlık hissettiniz mi?
Kafamda olduğunu hissetmiyorum kulakligin. Kafaniz buyukse belki sorun yaratabilir.

Film izlerken ve müziklerde güzeldi Theta ama dediğin gibi oyunlarda ayak sesi kasayım dersen makineyi kullanamıyorsun çünkü 8 kanal destekli oyun yok gibi bir şey.

Merhaba tekrar. Kulaklığı bugün aldım. MS Store'dan Dolby Atmos programını alıp indirince gereken tüm ayarları oradan mı yapacağım yoksa kulaklığın kendi programını indirmeme de gerek olacak mı hala? CS'de adım sesi öncelikli ayarları yapma konusunda tavsiyelerinizi alabilirsem çok makbule geçer.

Yukarda 2 çeşit ayar paylaştım. Birisi müzik için diğeri ses kasmak için. Ses kasmak için yapılan ayarı kullanabilirsiniz. Dolby atmosu indirip yukardaki ayarı yapın kullanın hocam. Corsairin kendi programına gerek yok. Ayrıca windowsun kendi ses ayarlarından varsayılan ses iyileştirmelerini kapatın. Yoksa seslerin yönünü tayin edemezsiniz.

Kapalı hale getir dediğiniz ayar, "cihaz varsayılan efekti" seçili olan ayar mı hocam? Bir de Dolby'deki ayar kısmını böyle bırakmak yerine custom ayar mı yapacağım? Yukarıda paylaştım dediğiniz ayarlar hangileri anlayamadım, kusura bakmayın.

Hocam bu 96Khz ayarı genel geçer bir ayar mı yoksa spesifik bir şey için mi önerdiniz? Bendeki varsayılan olarak 48'miş, eğer 96 olması gerekiyorsa ben de değiştireyim.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 2.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 28
Şuan o kulaklığı takmıyorum dolaptan çıkarıp dönüş yapicam bekleyin.

Kulaklık 24 Bit 96khz destekliyor yapmakta fayda var değiştirin, aynı fiyattaki çoğu kulaklık 16 bit 48khz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…