Satılık Corsair H90 Sıvı Soğutma Sistemi

P

PATRON54

Ziyaretçi
Ürünü bilgisayarım için yurtdışından getirttim. Kapalı kutusunda duruyordu fakat meraktan sırf denemek için kutusunu açıp 2-3 gün boyunca test edip kutusuna koydum. Ürün sıfır gibi birşeydir. Uluslar arası garantisi vardır zaten corsaire bildirim açarsanız her hangi bir arıza konusunda 3 gün içerisinde kapınızdan alıp kapınıza teslim ediyor içiniz rahat olsun bilmeyenler için söyleyeyim.

Fiyat olarak : 175 TL

NOT: Kesinlikle 149 TL bile olmaz ve kargo, GET ticaret yapmak isteyenler vs varsa kesintiler alıcıya aittir. İnternette ortalama fiyatları 320 - 380 TL arasında değişmektedir.

Desteklediği işlemciler : Socket : 1366 - 1150 - 1155 - 1156 - FM1 - 2011 - AM2 - AM3

Multi Konu Linki: forum.donanimhaber.com: Corsair H90 sıvı soğutma sistemi

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 hafta sonra elime para geçecek o zamana kadar satılmazsa eğer...

Desteklediği işlemciler : Socket : 1366 - 1150 - 1155 - 1156 - FM1 - 2011 - AM2 - AM3 yazmışsını. Bu konudan pek anlamıyorum ancak bir sıvı soğutma almak istiyorum. İşlemcim intel core i5-3570K, acaba bu anakartla uyumlu mu?

Evet destekler.

Harun bey rica etsem size ulaşabileceğim bir adres veya numara verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…