K Kraltrx Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 297 8 Eylül 2020 #11 Mouse elime yeni ulaştı hiçbir sorunu yoksa sağ Click sol Click'e göre daha garip yani daha az basılıyor sizde de böyle mi?
Mouse elime yeni ulaştı hiçbir sorunu yoksa sağ Click sol Click'e göre daha garip yani daha az basılıyor sizde de böyle mi?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 8 Eylül 2020 #12 Kraltrx dedi: Mouse elime yeni ulaştı hiçbir sorunu yoksa sağ Click sol Click'e göre daha garip yani daha az basılıyor sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Benim de elime bügün ulaştı. İkiside aynı bence. Bana biraz değişik geldi galiba ucuz mouse kullandığımdan alışacağız.
Kraltrx dedi: Mouse elime yeni ulaştı hiçbir sorunu yoksa sağ Click sol Click'e göre daha garip yani daha az basılıyor sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Benim de elime bügün ulaştı. İkiside aynı bence. Bana biraz değişik geldi galiba ucuz mouse kullandığımdan alışacağız.
K Kraltrx Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 297 8 Eylül 2020 #13 Normalmiş, kullanan arkadaşa sordum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2020
AdilSafak Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #14 reddline dedi: Tamamdır şu anki mousem ile aynı. Genişletmek için tıkla... Merhaba mousedeki kauçuk kısımlarda aşınma oldumu bende alacağım da.
reddline dedi: Tamamdır şu anki mousem ile aynı. Genişletmek için tıkla... Merhaba mousedeki kauçuk kısımlarda aşınma oldumu bende alacağım da.
K Kraltrx Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 297 13 Ocak 2021 #15 AdilSafak dedi: Merhaba mousedeki kauçuk kısımlarda aşınma oldumu bende alacağım da. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı dostum hiçbir sorun.
AdilSafak dedi: Merhaba mousedeki kauçuk kısımlarda aşınma oldumu bende alacağım da. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı dostum hiçbir sorun.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 14 Ocak 2021 #16 AdilSafak dedi: Merhaba mousedeki kauçuk kısımlarda aşınma oldumu bende alacağım da. Genişletmek için tıkla... Yok dostum. Mouse çok iyi fiyata almıştım baya güzel kayiyor. Aşınma olmadi. Corsair kalitesi.
AdilSafak dedi: Merhaba mousedeki kauçuk kısımlarda aşınma oldumu bende alacağım da. Genişletmek için tıkla... Yok dostum. Mouse çok iyi fiyata almıştım baya güzel kayiyor. Aşınma olmadi. Corsair kalitesi.