Corsair Harpoon RGB nasıldır?

Kagan61

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel
Meslek
Öğrenci
Artık getorix X7 farem eskidi klavyem ve kulaklığım Corsair olduğu için yazılım kargaşası olmasını istemiyorum bu yüzden Corsair Harpoon düşünüyorum. Sizce nasıldır ve ne gibi artıları eksileri vardır? Şimdiden teşekkür ederim.

Daha iyileri varken alınmaz o fare. Click latency'in 30 ms, -evet 30 ms- olmasını sorun etmeyeceksen, Delux M625 öneririm.

Bütçe biraz daha artarsa, Delux M800 önerebilirim, onun da click latency 30ms ama.

Daha iyileri varken alınmaz o fare. Click Latency'in 30 ms, -evet 30 ms- olmasını sorun etmeyeceksen, delux M625 öneririm.

Bütçe biraz daha artarsa, delux M800 önerebilirim, onun da Click latency 30ms ama.

Yazılımı var mıdır delux 625'in?

Delux M800 bayağı güzel duruyor 600 TL gibi bir fiyatı var öneriniz için teşekkür ederim.

Daha iyileri varken alınmaz o fare. Click Latency'in 30 ms, -evet 30 ms- olmasını sorun etmeyeceksen, delux M625 öneririm.

Bütçe biraz daha artarsa, delux M800 önerebilirim, onun da Click latency 30ms ama.

Bu Click gecikmesi olayı çok sıkıntı yaratır mı peki?

Rekabetçi oyun oynayacaksan evet.

Öyle arada sırada CoD Warzone, Valorant ve CS:GO girerim. Profesyonel oynamıyorum arada arkadaşlarla eğlencesine girerim çok sıkıntı değil o zaman.

M625'in Wireless modeli 725 TL ,farka değer mi sizce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı