Dngmr Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Corsair Harpoon RGB Pro 320TL'ye alınır mı? pckolik
Waltuh45 Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 568 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu öneririm
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu öneririm
Dngmr Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Waltuh45 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... O kadar bütçem yok maalesef en fazla 500 TL.
Waltuh45 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... O kadar bütçem yok maalesef en fazla 500 TL.
Waltuh45 Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 568 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #4 Dngmr dedi: O kadar bütçem yok maalesef en fazla 500 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam dikkatli bakın 350 lira o mouse. (Sepette 350 lira oluyor)
Dngmr dedi: O kadar bütçem yok maalesef en fazla 500 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam dikkatli bakın 350 lira o mouse. (Sepette 350 lira oluyor)
Dngmr Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 Waltuh45 dedi: Hocam dikkatli bakın 350 lira o mouse. (sepette 350 lira oluyor) Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış yere bakmışım ergonomik olarak nasıl oyun için alacağım fareyi.
Waltuh45 dedi: Hocam dikkatli bakın 350 lira o mouse. (sepette 350 lira oluyor) Genişletmek için tıkla... Pardon ben yanlış yere bakmışım ergonomik olarak nasıl oyun için alacağım fareyi.
Waltuh45 Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 568 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #6 Dngmr dedi: Pardon ben yanlış yere bakmışım ergonomik olarak nasıl oyun için alacağım fareyi. Genişletmek için tıkla... Eliniz büyükse küçük gelebilir benim elime tam oturuyor.
Dngmr dedi: Pardon ben yanlış yere bakmışım ergonomik olarak nasıl oyun için alacağım fareyi. Genişletmek için tıkla... Eliniz büyükse küçük gelebilir benim elime tam oturuyor.
Dngmr Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #7 Waltuh45 dedi: Eliniz büyükse küçük gelebilir benim elime tam oturuyor. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunları varmış sanırım çift tıklama vb.
Waltuh45 dedi: Eliniz büyükse küçük gelebilir benim elime tam oturuyor. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunları varmış sanırım çift tıklama vb.
Waltuh45 Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 568 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #8 Dngmr dedi: Kronik sorunları varmış sanırım çift tıklama vb. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım öyle bir şey kullananlardan
Dngmr dedi: Kronik sorunları varmış sanırım çift tıklama vb. Genişletmek için tıkla... Hiç duymadım öyle bir şey kullananlardan
Dngmr Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #9 Waltuh45 dedi: Hiç duymadım öyle bir şey kullananlardan Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman teşekkür ederim katar pro alcam sanırım Boyut olarak küçük diyorlar elim orta boyutta denilebilir sorun olur mu sizce. Son düzenleme: 14 Haziran 2024
Waltuh45 dedi: Hiç duymadım öyle bir şey kullananlardan Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman teşekkür ederim katar pro alcam sanırım Boyut olarak küçük diyorlar elim orta boyutta denilebilir sorun olur mu sizce.
Waltuh45 Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 568 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #10 Dngmr dedi: Tamam o zaman teşekkür ederim katar pro alcam sanırım Boyut olarak küçük diyorlar elim orta boyutta denilebilir sorun olur mu sizce. Genişletmek için tıkla... Boyunuz kaç hocam genelde el ile boy orantılı olur.
Dngmr dedi: Tamam o zaman teşekkür ederim katar pro alcam sanırım Boyut olarak küçük diyorlar elim orta boyutta denilebilir sorun olur mu sizce. Genişletmek için tıkla... Boyunuz kaç hocam genelde el ile boy orantılı olur.