Önceden herhalde 2 tane bu konudan açmıştım. Bütçem şu aralıkta diye çoğu kişi bütçeyi artır demişti. Corsair Katar Pro alayım demiştim kötü dediler kararsız kaldım, tam alacaktım fiyatı uçmuş hemen. Bir tane daha buldum Corsair Harpoon RGB Pro ama kablolusu bu alınır mı? 380 TL'ye buldum 500 TL'ye kadar bütçem var ama o aralıkta da Full Rampage var Rampage de almak istemiyorum, ne düşünüyorsunuz?
Önceden herhalde 2 tane bu konudan açmıştım. Bütçem şu aralıkta diye çoğu kişi bütçeyi artır demişti. Corsair Katar Pro alayım demiştim kötü dediler kararsız kaldım, tam alacaktım fiyatı uçmuş hemen. Bir tane daha buldum Corsair Harpoon RGB Pro ama kablolusu bu alınır mı? 380 TL'ye buldum 500 TL'ye kadar bütçem var ama o aralıkta da Full Rampage var Rampage de almak istemiyorum, ne düşünüyorsunuz?
Hocam çift tıklama sorunları var diyenler var bir de küçük eller için daha iyi diyorlar ben herhalde iptal edip Prime Plus FPS alacağım Prime FPS'den 30 lira daha ucuz.
Hocam çift tıklama sorunları var diyenler var bir de küçük eller için daha iyi diyorlar ben herhalde iptal edip Prime Plus FPS alacağım Prime FPS'den 30 lira daha ucuz.
Bütçen ne kral vallahi bende sizin konusmanızdan iptal ettim zaten şu anki mouse da 2 kere tıklıyor ondan rahatsızım Corsair Katar Pro almayı düsünüyorum onceki fiyat cok düsüktü keske alsaydım yükselti fiyat ama o fiyat aralıgında iyi bir mouse hatta Redragon Storm M808 Mouse da alabilirim başka konulardan buldum gayet güzel özellikleri görünüyorda optik okuması nasıl bilmiyorum yorum yaparsanız çok hoş olur
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!