Corsair Harpoon RGB Pro alınır mı?

Bütçe
300-500

Ya reıs cok vermek ıstemıyrum fareye 500falan verrım hrhl Rival 3'te ındırım kodum varı 550 600'e gelıyordu hata ettım almadım.

Ya reıs cok vermek ıstemıyrum fareye 500falan verrım hrhl Rival 3'te ındırım kodum varı 550 600'e gelıyordu hata ettım almadım.
Bende iste cok vermek istemiyodum indirim sürer zannettim iki ürünüde kacırdım 390 a fln rampage var ama alınmaz rampage kısa süre içinde optigi bozuluyo o yüzden en uygun olarak suan en son attığım var onu alacam büyük ihtimalle

Hayırlısı inşallah.

Ben de attığınız linkten aldım Corsair. Şu an kullanırken çift tıklıyor siz de yazınca ekstra dikkat ettim. Çözümü olan bir problem mi ne yapabilirim bilen var mı?

Ben de attığınız linkten aldım Corsair. Şu an kullanırken çift tıklıyor siz de yazınca ekstra dikkat ettim. Çözümü olan bir problem mi ne yapabilirim bilen var mı?

Uygulamasını kurduysanız ve otomatik Update yaptıysa son Update de bazılarında bu problem yaşanıyor bende yaşanmadı ama eski sürüme geçebilirsiniz.

Fark cok reıs 2 katı vallahi.

Corsair geldi hocam ben malzeme kalitesi olsun falan güzel aım test falan yaptım iyi güzel bence.

Farenin tıklaması aşırı kolay olduğundan herhalde çift tıklama artıyor tam bilemedim yoksa iade edip Prime mı alsam.

Uygulamasını kurduysanız ve otomatik Update yaptıysa son Update de bazılarında bu problem yaşanıyor bende yaşanmadı ama eski sürüme geçebilirsiniz.
Hocam çift tıklama problemi çözülür belki diyerek uygulamayı kurdum ve update yaptım, bi değişiklik olmadı donanımsal gibi daha çok bu problem garantiye göndereceğim.

Hocam çift tıklama problemi çözülür belki diyerek uygulamayı kurdum ve Update yaptım, bir değişiklik olmadı donanımsal gibi daha çok bu problem garantiye göndereceğim.

İade edeceğim zaten en iyi SS Prime FPS almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…