Selamlar, bugün 23.06.2024 tarihinde 329 TL'ye PcKolik üzerinden satın almış olduğum Corsair Harpoon RGB Pro faresini inceleyeceğim. Umarım yararlı bir inceleme olur sizler için.
+Kaliteli yazılım
+Uygun fiyat
+Tuş sayıları oldukça yeterli
- Sadece sol tarafında makro tuşları bulunuyor, sol elliyseniz bu bir eksi sayılabilir.
Satın aldığım link:
pckolik.com
Akakçe linki:
www.akakce.com
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Hatam varsa belirtmeyi, sorunuz var ise sormaktan çekinmeyin.
Kutu içeriği
1,8 metre uzunluğunda kauçuk örgü kablo, asla işimize yaramayacak olan kullanım kılavuzları ve faremizin kendisi çıkıyor. Yedek skatez, switch, sticker vs. maalesef yok, ki 300 liralık bir farede bu kadarını beklememek lazım.Özellikler
- Düşük bütçe kralı PixArt PWM3327 sensör
- 85 gram ağırlık
- Omron 20M Switch
- 6 adet programlanabilir tuş
Tasarım
Kasası kaliteli hissettiriyor öncelikle, click sesleri de hoşuma gitmemiş değil. Ayrıca Aorus M2'ye göre biraz daha büyük ve bu yüzden Palm için daha uygun, ben de Palm'da diğer tutuş şekillerine göre daha çok rahat ettim diyebilirim. Yazılım
Corsair iCUE yazılımı üzerinden ışıklandırmasını değiştirebiliyor, makro tuşları atayabiliyor ve DPI ayarı yapabiliyorsunuz. 5 adet ışıklandırma seçeneği bulunuyor, ben düz kırmızı renkte kullanıyorum.Artılar ve eksiler
+Kaliteli kasa+Kaliteli yazılım
+Uygun fiyat
+Tuş sayıları oldukça yeterli
- Sadece sol tarafında makro tuşları bulunuyor, sol elliyseniz bu bir eksi sayılabilir.
Kapanış ve notlar
Bütçesi düşük olanlar için Rampage/Gamepower vs. yerine kesinlikle tercih edilebilir, çok fazla eksisi yok, hatta hiç yok denilebilir. Satın aldığım link:
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PC Kolik | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri

Corsair Harpoon RGB Pro CH-9301111-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Harpoon RGB Pro CH-9301111-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Harpoon RGB Pro CH-9301111-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 598,78 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Hatam varsa belirtmeyi, sorunuz var ise sormaktan çekinmeyin.
Son düzenleme: