Corsair Harpoon RGB Wireless iCUE'da gözükmüyor

Doğu Şimşek

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Corsair'in mouse bugun elime ulaştı. Wireless ile bağladım, hemen her şey calisiyor. Sorun yok fakat indirdiğim iCUE programında gözükmüyor. Sorunu nasıl çözeceğim acaba?

Wireless olarak evet, Type-C girişi var sadece cihazımın kablolu bağlantı dönüştürücü dışında imkansız tabii aynı şeyi kastediyorsak.
Anladım ne dediğinizi. Bende de Corsair İronClaw Wireless var. Aynı sorunu kablo olmadan bağladığımda yaşadım bende. Corsair desteğe yazabilirsiniz. Destek konusunda en iyi firmalardan biridir.

Arkadaşlar merhaba. Corsair'in mouse bugun elime ulaştı. Wireless ile bağladım, hemen her şey calisiyor. Sorun yok fakat indirdiğim iCUE programında gözükmüyor. Sorunu nasıl çözeceğim acaba?

iCUE indirdikten sonra donanımları güncelle butonuna basıp gerekli driver indirmesi lazım.
Veya, kısaca mouseyi çıkartıp iCUE aç ve mouseyi tak sol altta indire bas.
Eğer olmazsa mouse adı yzarak driver tarzı bir şey indirmen lazım.

Anladım ne dediğinizi. Bende de Corsair Ironclaw Wireless var. Aynı sorunu kablo olmadan bağladığımda yaşadım bende. Corsair desteğe yazabilirsiniz. Destek konusunda en iyi firmalardan biridir.

Sipariş verdim dönüştürücü umarım haklısınız gelince deneyeceğim teşekkürler.
iCUE indirdikten sonra donanımları güncelle butonuna basıp gerekli driver indirmesi lazım.
Veya, kısaca fareyi çıkartıp iCUE aç ve fareyi tak sol altta indire bas.
Eğer olmazsa mouse adı yzarak driver tarzı bir şey indirmen lazım.

Öyle bir şey göremedim ben bir şey çıkmıyor zaten check for Update dediğimdede güncel olduğunu söylüyor programın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı