Corsair Harpoon vs Gamepower Bane

Xed

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar kısa süre önce elimde idarelik bir mouse vardı gerçekten de bilinmedik marka olsa bile çok kaliteliydi takılması vs vs sorunu yoktu daha sonra gözüme fiyat performans olarak hep Gamepower Bane çıktı ve ben de milletin ağzına kanarak bu mouse aldım ve size diyeceğim tek şey hayatınızdaki tek pişmanlık bu fareyi almak olur böyle bir hataya gerçekten düşmeyin. öncelikle sormak istedigim şey Rainbow Six Siege oynuyorum plat 1 seviyesindeyim atacağım flickler ani dönüşler veya aim tutmak için bu mouse beni deli ediyor hiçbir şey yaptırmıyor neredeyse çünkü mouse aşırı derecede takılıyor yağ gibi akması gerekirken bu fareyi kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa sevinirim oyunumda raw input da açık bir faydası yok. Mouse lag olur gibi arada bir çaktırmadan takılıyor ama thunt girip test ettigimde belli ediyor takıldıgını bu çok sinir bozucu vuracağım adamları vuramıyorum resmen. Bir konu daha Corsair Harpoon almayı düşünüyorum bu Gamepower bane yerine sizce geçiş yapmalı mıyım test eden arkadaşlar Rainbow Six Siege CS GO gibi FPS oyunlarında tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harpoon cidden efsane mouse kablosuzu da vardı ama kablolusunu tercih ettim 7-8 aydır kullanıyorum bu kaliteyi hiçbir markada bulamadım.
Düzenleme: 6000 DPI olması iyi bir ekstra.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı