H Haemus Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #1 İki fareden hangisini önerirsiniz? Corsair Harpoon için daha rahatlığı ve tasarımı iyi; Logitech G102 için sensörü daha iyi deniyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2019
İki fareden hangisini önerirsiniz? Corsair Harpoon için daha rahatlığı ve tasarımı iyi; Logitech G102 için sensörü daha iyi deniyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 19 Ağustos 2019 #2 Hangisi elinize oturuyorsa onu alın 2 yıl önce aynı şekilde arada kaldım G102 elime oturmadığı için Corsair aldım mennum.
Hangisi elinize oturuyorsa onu alın 2 yıl önce aynı şekilde arada kaldım G102 elime oturmadığı için Corsair aldım mennum.
H Haemus Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #3 Sylveon dedi: Hangisi elinize oturuyorsa onu alın 2 yıl önce aynı şekilde arada kaldım G102 elime oturmadığı için Corsair aldım mennum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Görsellere baktığımda Harpoon faresinin yüksekliği biraz fazla gibi geldi kullanırken bir rahatsızlık vesayre oluyor mu rahat mı ?
Sylveon dedi: Hangisi elinize oturuyorsa onu alın 2 yıl önce aynı şekilde arada kaldım G102 elime oturmadığı için Corsair aldım mennum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Görsellere baktığımda Harpoon faresinin yüksekliği biraz fazla gibi geldi kullanırken bir rahatsızlık vesayre oluyor mu rahat mı ?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 19 Ağustos 2019 #4 Benim elim küçük olduğu için palm tutuyorum bir sıkıntı olmuyor bana göre G102 çok ince. Son düzenleme: 19 Ağustos 2019
H Haemus Hectopat Katılım 1 Ağustos 2017 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2019 #5 Sylveon dedi: Benim elim küçük oldğuğ için palm tutuyorum bir sıkıntı olmuyor bana göre G102 çok ince. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sanırım Harpoon alacağım. P Sylveon dedi: Benim elim küçük olduğu için palm tutuyorum bir sıkıntı olmuyor bana göre G102 çok ince. Genişletmek için tıkla... Peki SteelSeries' in Rival 105 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ? Son düzenleme: 20 Ağustos 2019
Sylveon dedi: Benim elim küçük oldğuğ için palm tutuyorum bir sıkıntı olmuyor bana göre G102 çok ince. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sanırım Harpoon alacağım. P Sylveon dedi: Benim elim küçük olduğu için palm tutuyorum bir sıkıntı olmuyor bana göre G102 çok ince. Genişletmek için tıkla... Peki SteelSeries' in Rival 105 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ?