bayramkaraytu Hectopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #1 Herkese merhaba, Corsair HS 50 kulaklığımda duyduğum sesler discord vs platformda mikrofon kullandığım yerlerden beni dinleyen kişilere sesler sekiyor. Bunun çözümü var mı? Her şey için teşekkürler şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2019
Herkese merhaba, Corsair HS 50 kulaklığımda duyduğum sesler discord vs platformda mikrofon kullandığım yerlerden beni dinleyen kişilere sesler sekiyor. Bunun çözümü var mı? Her şey için teşekkürler şimdiden.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.346 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 27 Mayıs 2019 #2 Ses ayarları altında Kayıt kısmından Stereo Mix/Stereo Karışımı aygıtını devre dışı bırakmayı deneyin.
Ses ayarları altında Kayıt kısmından Stereo Mix/Stereo Karışımı aygıtını devre dışı bırakmayı deneyin.
Atak1 Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 aroundtheoutside dedi: Ses ayarları altında kayıt kısmından stereo Mix/Stereo karışımı aygıtını devre dışı bırakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim zaten devre dışı ama hala ses gidiyor onlara.
aroundtheoutside dedi: Ses ayarları altında kayıt kısmından stereo Mix/Stereo karışımı aygıtını devre dışı bırakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim zaten devre dışı ama hala ses gidiyor onlara.