Corsair HS35 alınır mı?

Maxen

Hectopat

%48 indirim varmış 546>283 sizce alınır mı? Bütçe maksimum 300. yoğun olarak ayak sesleri kasmak rakibin yerini belirtlemek için kullanacağım ( PUBG, CS:GO, Valorant, BF1,
Fortnite, Warzone, Cold War vs. ). Bir de müzik dinleyeceğim ses kalitesi konforu nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz malzeme kalitesi çok kötü. Mikrofonu da aynı şekilde kötü. İndirim falanda yok 300TL'di zaten.

Bence alınır. Aylardır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı olmadı. Kullanışlı bir kulaklık. Mikrofon için Realtek HD Audio yazılımından belli bir ayar yapmak gerekiyor sadece.

Mart'ta 150 TL'ye satıldığını görmüştüm.

Alınmaz malzeme kalitesi çok kötü. Mikrofonu da aynı şekilde kötü. İndirim falanda yok 300TL'di zaten.
Aynı fiyat bandında ne önerirsiniz ?
Mart'ta 150 TL'ye satıldığını görmüştüm.
Önerebileceğiniz birşey var mı ?
Bence alınır. Aylardır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı olmadı. Kullanışlı bir kulaklık. Mikrofon için Realtek HD Audio yazılımından belli bir ayar yapmak gerekiyor sadece.
Hangi amaçla kullanıyorsunuz 10 üzerinden ses kalitesine , ergonomisine , mikrofon kalitesine , malzemesine kaç puan verirsiniz ?

Öneri verecek kadar bilgili değilim. Bu kulaklığı kullandığım için yorum yaptım. Ses kalitesinden memnunum ama mikrofonu pek tatmin etmedi. Zaten çıkarırken çatladı üst kısmı. Forumdan bulabilirsiniz çatladı/kırıldı konularını.

Çok fazla kafa bandının çatladığını okudum internette. hatta daha bugün bir arkadaş konu açtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…