Corsair HS35 STEREO Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011195-EU ITOPYA'da.
www.itopya.com
%48 indirim varmış 546>283 sizce alınır mı? Bütçe maksimum 300. yoğun olarak ayak sesleri kasmak rakibin yerini belirtlemek için kullanacağım ( PUBG, CS:GO, Valorant, BF1,
Fortnite, Warzone, Cold War vs. ). Bir de müzik dinleyeceğim ses kalitesi konforu nasıldır?
Bence alınır. Aylardır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı olmadı. Kullanışlı bir kulaklık. Mikrofon için Realtek HD Audio yazılımından belli bir ayar yapmak gerekiyor sadece.
Bence alınır. Aylardır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı olmadı. Kullanışlı bir kulaklık. Mikrofon için Realtek HD Audio yazılımından belli bir ayar yapmak gerekiyor sadece.
Öneri verecek kadar bilgili değilim. Bu kulaklığı kullandığım için yorum yaptım. Ses kalitesinden memnunum ama mikrofonu pek tatmin etmedi. Zaten çıkarırken çatladı üst kısmı. Forumdan bulabilirsiniz çatladı/kırıldı konularını.
Oyun için alınmaz. Ben şahsen alıp iade ettim. Üst bölgesi plastik ve her an kırılacakmış gibi bir his veriyor. Oyun içindeki sesleri boğuk şekilde veriyor uyarayım.