5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 28 Nisan 2023 #11 Lıterhf dedi: HS35 üst tarafı bildiğin çatladı? Komik mi? Yenisini mi alacaksın? Fakat gerek yok kenara koydum duruyor Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim biraz komiğime geldi anlatış şekliniz yüzünden, özür dilerim bir rahatsızlık yarattıysa.
Lıterhf dedi: HS35 üst tarafı bildiğin çatladı? Komik mi? Yenisini mi alacaksın? Fakat gerek yok kenara koydum duruyor Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim biraz komiğime geldi anlatış şekliniz yüzünden, özür dilerim bir rahatsızlık yarattıysa.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 28 Nisan 2023 #12 550519 dedi: Anladım. Teşekkür ederim biraz komiğime geldi anlatış şekliniz yüzünden, özür dilerim bir rahatsızlık yarattıysa. Genişletmek için tıkla... Rica ederim sorun değil.
550519 dedi: Anladım. Teşekkür ederim biraz komiğime geldi anlatış şekliniz yüzünden, özür dilerim bir rahatsızlık yarattıysa. Genişletmek için tıkla... Rica ederim sorun değil.